Beeld © ANP

Liam Payne over One Direction reünie

23 april 2018 16:56

Heel de wereld (en de miljoenen One Direction-fans) worden gek als Liam Payne vorige week in een interview zegt dat hij, Zayn en Harry het over een reünie hebben gehad. Hij schoof maandag aan bij de Engelse radiozender Capital FM om het interview op te helderen.

"Wij kwamen er pas achter hoe groot One Direction eigenlijk was toen we er mee stopte"

De radio-dj van dienst wil graag weten of er écht een reünie komt en dus vraagt hij het Liam nog een keer. "Het probleem met wat ik heb gezegd, en dat gaat vooral om het zinnetje 'we hebben het er met z'n allen over gehad', is dat ik bedoelde dat we het er allemaal met de pers over hebben gehad", aldus Liam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Liam Payne viert eerste verjaardag zoontje

Toch moet Liam een beetje terugkomen op zijn reünie plannen. "Wij kwamen er pas achter hoe groot One Direction eigenlijk was toen we er mee stopte. De enige manier waarop we nu zouden kunnen terugkomen is als op een soort Avengers manier", zegt hij in de radio uitzending.

"We zijn allemaal succesvol in ons eentje. Vijf concerten in één keer is de enige manier waarop het beter kan worden. Dan zing ik Sign of the Times (van Harry Styles). Geweldig lied!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Niall Horan kijkt uit naar comeback One Direction

Ondertussen heeft Liam zelf net weer een nieuwe track uitgebracht. Samen met de latin legende J Balvin. Wie weet doet hij deze wel live met Zayn, Liam en Harry tijdens een combi-concert. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!