Beeld © ANP

'André Hazes en Monique uit elkaar'

26 april 2018 10:03

De geruchten over een eventuele breuk tussen André Hazes en de moeder van zijn kind, Monique, gaan al langer, maar Story laat nu weten dat Hazes nu samen zou wonen met zijn beste vriend en neef Djarno.

Het blad meldt dat Hazes een miljoenenhuis aan de Vecht is ingetrokken met Djarno, die zijn eigen partner ook onlangs heeft verlaten. Is dit het einde van hun relatie?

Volgens bronnen van de Story zouden André en Monique er dankzij hun zoontje alles aan doen om hun relatie te willen redden, maar voorlopig lukt dat nog niet. "André is vertrokken van het woonwagenkamp van Monique's familie op een Rotterdams industrieterrein, waar ze sinds twee jaar samenwoonden", valt te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk de video

André Hazes showt zijn pikkie

Er zou geen slaande ruzie zijn geweest. "Ze hebben dit heel volwassen opgelost. Er is absoluut geen sprake van ruzie. Sterker nog: ze gaan zelfs nog samen op vakantie naar Mexico", zegt de bron tegen het blad. 

Ook is nog op Instagram te volgen hoe de twee afgelopen week quality time doorbrengen met hun kleine Hazes. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook

Lief! Hazes Jr. gaat los op hit van zijn vader

Hazes en Monique hebben al eerder een 'kleine' familieruzie vlak voor zijn concerten in Ahoy. De twee maakten toen bekend dat André een tijdje in een hotel heeft gewoond. Kort daarna trok hij weer in bij zijn vriendin. 

André en Monique willen helaas geen reactie geven aan RTL Boulevard over dit gerucht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!