Beeld © ANP

Vriendin Avicii deelt emotionele brief

27 april 2018 14:21

Voor zijn dood had Tim Bergling, zoals Avicii echt heet, een relatie met de Tsjechische Tereza Kačerová. Het model deelt nu een uitgebreide en emotionele brief op Instagram. Hierin schrijft ze onder andere dat ze al dachten aan kinderen.

"Ik heb je nooit meer kunnen overtuigen dat de naam van onze dochter Serafina moet worden"

"Lieve Tim”, begint de 28-jarige haar emotionele brief. "Ik heb de laatste dagen gewacht om wakker te worden, gewacht op iemand die me zou zeggen dat dit een misselijke grap is, een vreselijke fout. Ik denk dat het idee dat ik je nooit meer zal zien nu pas begint door te dringen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Familie Avicii: 'Hij kon niet langer verder'

"De eerste dagen bleef ik je vrienden lastig vallen", gaat ze verder. "Weten ze zeker dat het waar is? Ik had bewijs nodig, waar ben je nu? Ik zocht op Google naar artikelen om te lezen of ze het fout hadden. Elke keer dat ik ‘RIP’ en “Avicii’ samen in een zin zag staan, of de datum van je overlijden, kwam het bij mij weer als een bom binnen”, schrijft Tereza.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

RTL zendt documentaire Avicii uit

Zijn liefje kan het nog steeds niet bevatten dat de dj er niet meer is. Er waren zelfs plannen voor een gezinsuitbreiding: "Elke keer als ik denk aan iets wat we nooit meer samen zullen afmaken, voel ik fysieke pijn in mijn hart. We hebben nooit de Harry Potter-marathon afgemaakt. Ik heb je nooit meer kunnen overtuigen dat de naam van onze dochter Serafina moet worden. Je hebt nooit de tattoo op je arm kunnen afmaken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Dood Avicii schokt Zweedse kroonprinses

Ook schrijft ze dat ze hun relatie liever uit de spotlights had gehouden. "Ik was er altijd op gebrand om onze relatie buiten de schijnwerpers te houden, omdat ik wilde dat het alleen van ons was en ik geen behoefte had aan de gekte. Maar ik heb altijd gedacht dat wanneer ik het met de rest van de wereld zou delen, tegen die tijd wel zwanger zou zijn van ons kind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Familie Avicii dankt fans voor steun

Ondanks alles blijft het model sterk. De brief sluit ze dan ook af op een positieve noot: “Ik ga vanavond naar een Hayley’s concert. Ik denk dat je daar blij om bent. Je was ervan op de hoogte hoe positief haar fans zijn en dat kan ik op dit moment wel gebruiken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!