Muziekfeesten eren Avicii op Koningsdag

27 april 2018 20:45

Tijdens verschillende muziekfeesten op Koningsdag is vrijdag stilgestaan bij het overlijden van de Zweedse dj en producer Avicii. Zo kregen de 30.000 bezoekers van SLAM! Koningsdag in het AFAS Stadion in Alkmaar een muzikaal eerbetoon voorgeschoteld van de band Shermanology, dat een aantal tracks van hem live speelde.

Ook tijdens het 538Koningsdagfestival in Breda werd Avicii geëerd, zegt een woordvoerder. "Dj Menno de Boer verzorgde een muzikaal eerbetoon. En zangeres Rita Ora heeft het hele veld met 40.000 bezoekers een minuut stil gekregen. Heel erg bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Vriendin Avicii deelt hartverscheurende video

Meerdere festivals, zo ook het Kingsland Festival, kondigden donderdag al aan een moment in het programma in te ruimen voor de op 28-jarige leeftijd overleden dj. Hij werd vorige week vrijdag dood aangetroffen in een resort in Oman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Familie Avicii: 'Hij kon niet langer verder'

De woordvoerder van het 538Koningsdagfestival sprak van een "zeer soepel" verlopen feest. "We hebben veel positieve reacties gekregen op onze gevarieerde line-up."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Familie Avicii: 'Hij kon niet langer verder'

Bij Kingsland Twente was een vervelend voorval. Daar viel zanger Willie Wartaal van de bank De Jeugd van Tegenwoordig van het podium, waarbij hij gewond raakte aan zijn enkel. Het optreden werd afgeblazen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!