Beeld © Getty Images

Details over zelfmoord Avicii bekend

1 mei 2018 11:03

TMZ heeft lugubere details over de zelfmoord van Avicii bekendgemaakt. Bronnen hebben dat aan de Amerikaanse website laten weten.

Let op: de details hieronder kunnen als schokkend worden ervaren.

"Onze bronnen vertellen ons dat Avicii een glazen fles heeft gebroken en zich met delen hiervan heeft gesneden. Het zou om een wijnfles gaan. De wonden zouden zoveel bloedverlies hebben veroorzaakt dat ze Avicii fataal zijn geworden."

"Wij kunnen helaas niet bevestigen waar Avicii zichzelf heeft gestoken. Twee bronnen geven aan dat het in zijn nek was, maar een andere bron zegt zijn pols."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin rouwt om dood Avicii

Avicii's familie heeft eerder al in een statement laten doorschemeren dat het duidelijk om zelfmoord ging. Deze details lijken dat te bevestigen. 

Als je aan zelfmoord denkt, kun je daar met deskundige vrijwilligers over praten via de telefoon of chat. Anoniem en vertrouwelijk. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je hoeft slechts je (zelfverzonnen) naam op te geven. Verder vragen ze geen informatie van je. Bel 113.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!