Trijntje Oosterhuis en Yosina Beeld © RTL Late Night

Yosina en Trijntje Oosterhuis zingen prachtig duet

03 mei 2018 08:23

Speciaal voor de dodenherdenking aankomende vrijdag is het lied Ken Je Mij? van Trijntje Oosterhuis in een nieuw jasje gestoken. Speciaal met Yosina, de winnares van The Voice Kids, zong ze het prachtige nummer in RTL Late Night.

"Het komt niet je hart binnen gelopen, maar het komt je hart binnen gestormd"

Documentairemaker Nathalie Toisuta kwam op het idee om Trijntje samen met Yosina dit nummer te laten zingen. "Op 4 mei herdenken wij natuurlijk. Maar ik denk dat het ook een uitnodiging is om te heroverwegen wie wij zelf zijn," aldus Nathalie. Daarom vindt zij het nummer Ken Je Mij? zo gepast voor de dodenherdenking. 

Yosina won de finale van The Voice Kids en zong tijdens haar eerste auditie Ken Je Mij? De documentairemaker kwam zo op het idee om dit nummer als duet op te laten nemen samen met Trijntje Oosterhuis.

Humberto Tan is onder de indruk van het prachtige optreden: "Als je thuis zit te kijken en je hoort dit, dan is het echt goed. Maar niets gaat boven twee artiesten die op vier meter van je staan te zingen. Het komt niet je hart binnen gelopen, maar het komt je hart binnen gestormd."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yosina kan niet geloven dat ze The Voice Kids heeft gewonnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!