Beeld © ANP

Meezingen met Nick & Simon

03 mei 2018 17:25

Meezingliedjes van Nick & Simon, André Hazes, K3 en Kinderen voor Kinderen vormen de basis van een nieuwe eigentijdse theaterbewerking van het beroemde sprookje Hans en Grietje. Villa Thalia wordt voor de eenmalige spektakelshow op 27 mei omgetoverd tot het grootste snoephuisje van Rotterdam, zo maakte het bekende podium donderdag bekend.

Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is speciaal bewerkt tot een avontuurlijke sprookjesshow in een spiksplinternieuw jasje. Hans en Grietje maken in moderne versie deel uit van een armlastig Rotterdams gezin. De vader besluit zijn kinderen achter te laten in het centrum van de stad in de hoop dat zij een betere toekomst vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nick & Simon krijgen weer hoop op hit

De hoofdrollen worden gespeeld door Diederick Ensink, Marcella Heukels, Sven Nigel Blom, Roos van Breukelen en Manon Prins. Het publiek mag verkleed komen. De kaartverkoop voor de show is donderdag begonnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Intense' dag voor Nick & Simon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!