Ronnie Flex helpt scholieren met keuzestress

14 mei 2018 06:59

Ronnie Flex gaat eindexamenkandidaten helpen bij het maken van hun keuze na de middelbare school. Op 13 juni reageert de rapper op Instagram Live op berichten van geslaagde scholieren.

Ronnie Flex is het gezicht van de campagne Geslaagd...én door! Hij is benieuwd naar de keuze van zijn fans als ze hun diploma krijgen. Gaan ze studeren of gaan ze op zoek naar een baan? Blijven ze thuis wonen of gaan ze op kamers?

Op 13 juni horen ruim 200.000 eindexamenkandidaten of ze geslaagd of gezakt zijn of nog moeten blokken voor een herexamen. Ronnie, die als motto ‘doe je best op school’ heeft, leeft die dag met ze mee. Hij feliciteert ze en is ook benieuwd naar hun toekomst. Zelf ging Ronnie na zijn middelbare school overigens naar de Popacademie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Is Ronnie Flex getrouwd?

Examenkandidaten kunnen tijdens de eindexamenperiode op Rabobank.nl/geslaagd aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Wordt het reizen, studeren, op kamers of werken? De bank looft in elke categorie prijzen uit, zoals een reischeque, de betaling van een jaar collegegeld, een jobcoachsessie of de inrichting van een studentenkamer.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ronnie Flex vindt helikoptervlucht meevallen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!