Beeld © ANP

K-popband BTS komt naar Amsterdam

17 mei 2018 16:56

K-popband BTS komt naar Nederland. De zevenkoppige Zuid-Koreaanse boyband staat op zaterdag 13 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO donderdag bekend.

BTS staat aan de vooravond van zijn eerste Europese tournee en slaat ons land dus niet over. Kaarten voor het Nederlandse concert van de boyband zijn vanaf vrijdag 1 juni te koop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jackie Chan manager nieuwe K-popband

BTS debuteerde in 2013 in Zuid-Korea met het nummer No More Dream van hun eerste album 2 Cool 4 Skool. Met hun eerste single en eerste plaat vielen de jongens meteen in de prijzen en de daarop volgende singles en albums leverde de band steeds meer bekendheid op.

G-Dragon

De mix van Koreaanse en Engelstalige pop, rap en hiphop leverde BTS in 2016 internationale bekendheid op met de plaat Wings. Inmiddels is BTS - ook bekend als Bangtan Boys, Beyond the Scene of Bangtan Sonyeondan (bulletproof boyscouts) - toe aan zijn zesde studioplaat. Love Yourself: Tear verschijnt vrijdag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shawn Mendes in maart terug naar Ziggo Dome

BTS is niet de eerste K-popband die een concert geeft in de Ziggo Dome, in september stond de Zuid-Koreaanse rapper en producer G-Dragon in de Amsterdamse concertzaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!