Beeld © ANP

R. Kelly aangeklaagd voor misbruik

22 mei 2018 02:10

Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet wilde ingaan op zijn avances.

Faith ontmoette de zanger na afloop van een concert in Texas. Een paar maanden later zou hij haar naar New York hebben laten overkomen om daar een optreden bij te wonen. In de aanklacht beweert de vrouw, die destijds 19 was, volgens TMZ dat hij die avond haar hotelkamer bestormde en tegen haar zin seks met haar had. Na afloop klaagde de muzikant volgens Faith dat ze saai was in bed.

Miniatuurvoorbeeld

Beter een goede vriend:

50 Cent neemt het op voor R. Kelly

De twee zouden desondanks een relatie van een jaar hebben gehad, waarbij Faith geregeld werd vastgehouden in kamers, studio’s en auto’s. De vrouw beweert dat Kelly zijn persoonlijk assistent de opdracht gaf te zorgen dat ze niet zou ontsnappen. Ze klaagt de muzikant aan voor seksueel geweld, vrijheidsberoving en het achterhouden van een soa. De muzikant zou haar met herpes besmet hebben.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!