Ariana Grande showt Manchester-tattoo

24 mei 2018 21:00

Ariana Grande heeft voor het eerst haar tatoeage ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester laten zien. Achter haar linkeroor heeft ze een tattoo van een klein bijtje, zo is te zien op Twitter. "Forever", schrijft de zangeres erbij.

“Voor altijd”

Het is niet helemaal duidelijk of het om een nieuwe tattoo gaat of niet. Vorig jaar juni deden al geruchten de ronde dat Ariana en haar tourcrew allemaal een plaatje van een bij, het symbool van Manchester, op hun lichaam hadden laten tatoeëren.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

'Uitdagende dag' voor Ariana Grande

De werkbij is al sinds de industriële revolutie symbool van de stad Manchester. De lokale bevolking wil zichzelf daarmee profileren als hardwerkend volk. Zelfs de plaatselijke universiteit heeft drie bijen in haar embleem.

Miniatuurvoorbeeld

Wat een verrassing:

Ariana Grande in bijzondere versie No Tears Left to Cry

Dinsdag was het precies een jaar geleden dat de aanslag plaatsvond na afloop van een concert van de zangeres. Ariana herdacht de 22 dodelijke slachtoffers thuis met een kleine ceremonie.

Miniatuurvoorbeeld

Grijp je kans:

Ariana Grande weer vrijgezel?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!