Zó scoor je het 06-nummer van Jeroen van der Boom

25 mei 2018 08:23

Wie dit najaar naar een theaterconcert van Jeroen van der Boom gaat, krijgt een bijzonder presentje: het mobiele nummer van de Topper. Jeroen hoopt dat zijn publiek hem verzoeknummers gaat appen, doet hij uit de doeken in het AD.

"Ik geef het publiek mijn nummer en dan mogen ze me liedjes appen in de pauze"

"Er is veel interactie met het publiek. Ze mogen me alles vragen", zegt Jeroen over zijn nieuwe theatertournee, die hij in oktober aftrapt. "Ze mogen me zelfs appen welk liedje ze willen horen. Ik heb op 1850 bruiloften gespeeld in mijn leven. Dus dat zou betekenen dat ik van elk bekend liedje minimaal het refrein zou moeten kunnen spelen. Die uitdaging ga ik aan. Ik geef het publiek mijn nummer en dan mogen ze me liedjes appen in de pauze."

Miniatuurvoorbeeld

Hier is Jeroen te vinden:

Jeroen van der Boom gaat theater in

Voordat Jeroen zijn 06-nummer deelt met zijn fans, staat hij de komende dagen in de Johan Cruijff ArenA met De Toppers. Deze editie van Toppers in Concert is een bijzondere voor Jeroen, hij viert zijn tienjarig jubileum bij de glittergroep. "Het gaat nooit vervelen", biecht Jeroen op. "Ik vind het misschien wel het mooiste wat ik ieder jaar mag doen. Een continue guilty pleasure."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!