Beeld © ANP

Gal Gadot ziet af van songfestivalpresentatie

28 mei 2018 17:34

De Israëlische actrice Gal Gadot, bekend van Wonder Woman, ziet af van het presenteren van het Eurovisiesongfestival in Israël. Vanwege haar drukke agenda heeft ze het aanbod afgeslagen, zegt een woordvoerster van de Israëlische tv-zender Kan, meldt het Duitse persbureau DPA.

"Yes she can"

Israël won deze maand voor het eerst in twintig jaar het songfestival. "Volgend jaar in Jeruzalem", riep winnares Netta Barzilai meteen naar het publiek. Ook premier Benjamin Netanyahu en andere Israëlische politici noemden de stad al als gastheer van de editie van volgend jaar.

Miniatuurvoorbeeld

gefeliciteerd:

Songfestival-hunk Måns Zelmerlöw is vader geworden

De actrice werd het afgelopen jaren beroemd als superheldin in de Hollywood-kaskraker Wonder Woman. Voor de finale van het Eurovisiesongfestival had zij haar fans opgeroepen op Netta te stemmen. "Yes she can", schreeft Gadot op Instagram aan haar twintig miljoen volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Heftig:

'Landen dreigen met boycot songfestival'

De definitieve locatie van het Eurovisiesongfestival wordt volgens Israëlische media niet vóór september aangekondigd. In 1999 organiseerde Israël voor het laatst het songfestival, óók in Jeruzalem.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!