Ariana Grande Beeld © ANP

Ariana Grande heeft een nieuw liefje

31 mei 2018 02:08

Ariana Grande en Pete Davidson zijn inderdaad een stelletje. Pete, die onderdeel uitmaakt van het vaste team van sketchshow Saturday Night Live, bevestigde de relatie met een foto op Instagram.

"De geheime kamer is geopend"

"De geheime kamer is geopend", schreef de comedian woensdag bij een foto van hem en Ariana in Harry Potter-outfits. Daarmee verwees hij naar het tweede boek van de Potterreeks The Chamber Of Secrets, dat in Nederland uitkwam als Harry Potter en de Geheime Kamer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande showt Manchester-tattoo

De zangeres is groot fan van Harry Potter en Pete kan de boeken- en filmreeks over de tovenaarsleerling blijkbaar ook waarderen. Wel zijn de twee aanhangers van verschillende 'huizen' van toverschool Hogwarts. Pete droeg een trui van Gryffindor, terwijl Ariana zichzelf getuige haar sweater meer identificeert met Slytherin.

De zangeres leek het prima te vinden dat haar nieuwe vlam hun liefdesgeluk wereldkundig maakte. Ze likete de post en plaatste enkele emoji's in de reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Uitdagende dag' voor Ariana Grande

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!