Antje Monteiro Beeld © ANP

Hart Antje Monteiro in duizend stukjes gebroken

5 juni 2018 11:01

Het is een moeilijke dag voor Antje Monteiro. De zangeres moet vandaag afscheid nemen van haar geliefde moeder.

Vorige week zong Antje haar dochter Romy Monteiro nog de sterren van de hemel tijdens het programma Sta Op Tegen Kanker waarin heel wat sterren hun beste beentje voor hebben gezet om zoveel mogelijke donateurs voor het KWF te kunnen werven. 

Via Instagram liet Romy weten het beladen nummer speciaal voor haar oma te hebben gezongen. "Gisteravond zong ik een liedje ter steun voor allen die getroffen zijn door kanker, maar in het speciaal voor mijn lieve oma’tje. Zij is de strijd met kanker aan het verliezen, maar is de grootste strijder ooit."

Miniatuurvoorbeeld

Wat lief!

Antje Monteiro zingt voor jarige Romy

Afgelopen vrijdag kreeg Romy te horen dat haar lieve grootmoeder overleden is aan de gevolgen van kanker. "Allermooiste en liefste omie, ik mis je nu al... Rust zacht...", schreef de verdrietige musicalster op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Opvolger!

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro

Vandaag is de dag dat Romy en Antje voorgoed afscheid moeten nemen. En dat doet de dames veel pijn. Ze zien dan ook erg op tegen de uitvaart. "Vorige week is mijn hart in 1000 stukjes gebroken. En ik denk niet dat 'ie ooit helemaal zal helen. Vandaag laten we je gaan. Dag mammie ik mis je nu al..."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!