Beeld © ANP

Bizar: zoveel kilo is Frans Bauer afgevallen

6 juni 2018 11:47

Frans Bauer is altijd al flink aan het schommelen met zijn gewicht, maar de afgelopen jaren ondergaat de goedlachse zanger wel een extreme transformatie. Zo komt hij na het verlies van zijn vader in totaal 25 kilo aan.

"Ik ben wel een emotionele eter"

Na het overlijden van zijn vader drie jaar geleden heeft de volkszanger moeite om zijn verdriet te verwerken. Daarom grijpt hij naar eten. Veel eten. 

In een interview zegt hij hierover: “Ik kom net uit een periode waarin ik verkeerd ben omgegaan met het verdriet. Ik ben niet de man die huilend op de bank zit, daarmee wil ik mijn gezin niet belasten. Maar ik ben wel een emotionele eter. Na een optreden reed ik met rokende banden naar de bezinepomp om twee pikanto’s uit de muur te trekken.” 

Miniatuurvoorbeeld

Hysterisch:

Frans Bauer brengt lachwekkende ode aan Maris

Omdat Frans diep van binnen weet dat dit niet de juiste manier is om te rouwen gaat hij aan de bak. De knop gaat pas écht om als hij bezig is met zijn nieuwste album, Levenslied. Samen met Maris slaat hij flink aan het sporten om de nodige kilootjes kwijt te raken. “Maris is harstikke fanatiek. Zij is eigenlijk mijn personal trainer”, aldus de Heb Je Even Voor Mij-zanger.

Al het sporten met zijn liefje werpt zijn vruchten af. Inmiddels is de zanger van maat 56 naar 52 gegaan en dat is goed te zien!

Frans in 2016

Frans nu