Beeld © ANP

Ferry Doedens zingt op Musicaldagen

07 juni 2018 18:50

Ferry Doedens en acteur Jeroen C. Molenaar treden op 30 juni op tijdens de Nederlandse Musicaldagen in Tilburg. Zij zullen daar een voorproefje gaan geven van de nieuwe musical Stil in mij, die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zal zijn, maakte producent STENT Productions donderdag bekend.

De voorstelling met bekende nummers uit de Nederlandse popmuziek wordt gemaakt door Martin Buitenhuis en William Spaaij. In Stil in mij zal er een ode worden gebracht aan de Nederlandse popmuziek, met hits van onder andere Van Dik Hout. De voorstelling is vanaf maart 2019 door heel Nederland te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ferry Doedens reageert op vermeende relatiebreuk

De musical vertelt over vijf twintigers die op de middelbare school dikke vrienden waren. Na hun examens zijn ze elkaar uit het oog verloren. Jaren later komen de vrienden weer samen, alleen is één van hen er niet meer. Volgens producent Sturkenboom gaat de voorstelling over "vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Zowel de verhaallijn als de Nederlandse popmuziek zorgen voor flinke dosis herkenbaarheid".

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ferry Doedens ondersteboven in Ruben en de idioten

De regie is in handen van William Spaaij. Marnix Wetzer is verantwoordelijk voor de muzikale leiding. Buitenhuis is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de productie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!