Glennis Grace blaast America's Got Talent-jury omver

27 juni 2018 04:19

Glennis Grace heeft de juryleden van America's Got Talent compleet omver geblazen met haar loepzuivere versie van Whitney Houston's Run To You. De zangeres kreeg na haar uitvoering van Run To You van Whitney Houston een staande ovatie van de jury en het publiek.

"Dit is een droom die uitkomt"

Via Twitter laat de dolenthousiaste zangeres weten 'dat ze 'ja!' hebben gezegd'. "Dit is een droom die uitkomt. Wat een waanzinnige ervaring! Mijn hart stroomt over! Dank je wel America's Got Talent en dank ook aan alle fans!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden America's Got Talent: Glennis schittert

Ook het programma zelf tweette lovende woorden over 'onze' Glennis: "Je moet wel een hele grote zangeres zijn om Whitney Houston te kunnen zingen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace gaat voor The American Dream

Een dag eerder verscheen al een korte preview van Glennis' optreden in de Amerikaanse talentenjacht, waarin ze de jury vertelde 'dat ze geboren is om voor grote groepen mensen op te treden'. Ook zei ze dat haar 11-jarige zoon Anthony hoopt dat ze haar dromen kan vervullen. Vorig jaar trad de Amsterdamse al eens op in een club in Los Angeles, nadat haar YouTube-video van een optreden met de Ladies Of Soul viral was gegaan. Ook toen zong ze Run To You en dat bleef niet onopgemerkt. Via social media werd Glennis bedolven onder de complimenten van mensen die haar gezien en gehoord hadden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'

Ook nu wordt via de socials zeer positief gereageerd op het optreden van de Nederlandse zangeres. "Wow! Je hebt me kippenvel bezorgd!," schreef een volger. "De beste zangeres die ik in tijden heb gehoord!" postte een ander. "Beste optreden van de avond, je hebt de stem van een engel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!