Beeld © RTL Boulevard

Glennis Grace zonder zenuwen voor Simon Cowell

27 juni 2018 20:32

De ster van onze eigen Glennis Grace schittert in America's Got Talent. Met het nummer Run to You van Whitney Houston, blaast ze de gevreesde Simon Cowell en zijn jury omver!

"Ik was er gek genoeg niet nerveus voor"

In RTL Boulevard verklapt de zangeres met het gouden keeltje dat ze al meer weet over de afloop, maar nog niets mag vertellen. “Het enige was ik mag vertellen is dat ik door ben”, zegt ze met een big smile op haar snoet.

Miniatuurvoorbeeld

Wow:

Glennis Grace blaast America's Got Talent-jury omver

Op beeld leek Glennis de kalmte zelf, maar dat bleek toch even anders te gaan. “Ik werd heel nerveus van het gesprek dat ik had. Het duurde mij te lang”, zegt ze. “Wel héél leuk en heel enthousiast, maar ik kreeg een droge mond en had geen water.”

“En je moet toch alles in het Engels doen, ook niet heel natuurlijk voor mij. Uiteindelijk was ik zó blij dat ik kon gaan zingen”, biecht de zangere op.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Glennis Grace: 'Ik doe mee aan America's Got Talent!'

Simon Cowell staat niet echt bekend als het makkelijkste jurylid, toch was de Ladies of Soul-zangeres nergens bang voor.  “Nee, ik was er gek genoeg niet nerveus voor”, zegt ze in RTL Boulevard. “Ik wilde gewoon altijd heel graag voor hem zingen en kijken wat zijn reactie zou zijn.”

Bekijk de verbluffende auditie van Glennis hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!