Shania, Sam, Kelly en Kenji Beeld © Instagram Kelly Pfaff

De Pfaffs-icoon Sam Gooris werd beschoten met knikkers

29 juni 2018 11:27

Sam Gooris schoof gisteren aan in de radioshow van Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Hierin deed het De Pfaffs-boegbeeld een boekje open over welke mistoestanden hem overkomen zijn tijdens zijn carrière als volkszanger.

"Ik heb de keuze gemaakt om nooit meer op te treden voor studenten"

Zo vertelt Sam nooit meer te willen optreden voor studenten. En daar heeft het normaal zo goedlachse liefje van Kelly Pfaff alle redenen toe. “Ik begon tegen mijn goesting te vertrekken naar die optredens. Negen van de tien keer moest ik knokken tot in mijn auto. Ik ben bespuwd geweest, overgoten geweest met bier, ik heb sleutels en fototoestellen naar mijn hoofd gekregen en het strafste was op een campus in Limburg: daar schoten ze knikkers naar mij met katapulten."

Miniatuurvoorbeeld

Komen ze terug?

Carmen Pfaff reageert op geruchten tv-comeback De Pfaffs

Sam kan er maar niet over uit hoe wanstaltig de studenten zich gedragen tijdens zijn optredens. "En dat worden dan later onze verplegers, rechters, dokters en advocaten … Eddy Wally hebben ze zo ooit ook een appelsien in zijn gezicht gegooid. Daarom heb ik, nadat mijn dochter geboren is, de keuze gemaakt om nooit meer op te treden voor studenten.”

Miniatuurvoorbeeld

Op het witte doek

Shania Gooris van de Pfaffs maakt filmdebuut

Men hoeft Sam dan ook niet meer te boeken voor optredens waar veel studenten op afkomen. “Ze proberen mij toch nog steeds te boeken voor zulke optredens. Vorig jaar moest ik normaal gezien optreden aan Flanders Expo in Gent, maar toen ik ter plaatse kwam en zag dat het voor studenten was, ben ik gewoon terug vertrokken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!