Zet René Froger een punt achter zijn carrière?

04 juli 2018 11:40

René Froger kennen we al 35 jaar als een van de beste volkszangers die Nederland rijk is. Stiekem droomt hij over een groots afscheid en een leven in de luwte.

"Ik zeg soms wel dat ik afscheid wil nemen, maar dat lukt me gewoon niet"

Jaarlijks vult René samen met zijn andere collega's van de Toppers meerdere malen de ArenA. Een heus spektakel waar geen einde aan lijkt te komen. Toch heeft hij al meerdere malen gedacht om een punt achter zijn succesvolle carrière te zetten, zo vertelt hij aan de Privé.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefjes gezocht voor zoons René Froger

Ondanks dat hij droomt van een groots afscheid lukt het hem elke keer niet om de knoop door te hakken. "Ik zeg soms wel dat ik afscheid wil nemen, maar dat lukt me gewoon niet. Dit is het leukste vak dat er is, ik werk met leuke mensen en in principe is mijn werk gewoon mijn hobby. helemaal stilzitten zal ik nooit" , vertelt hij.

Om te beginnen is hij al flink aan het minderen met optreden. Hij wordt zich steeds meer bewust van waar het in het leven echt om draait. "Daarom ga ik het nu wat rustiger aandoen. De café's loop ik niet meer af om op te treden, dat heb ik al zo lang gedaan. En ik ga niet meer dan 50 optredens per jaar doen. Dat vind ik meer dan genoeg." Andere Nederlandse artiesten doen zo'n 250 optredens per jaar, René dus een stuk minder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Toppers scoren wereldrecord canon zingen

De zanger wil meer tijd met zijn gezin besteden. Zijn vrouw en vier kinderen zijn zijn alles, meer mooie momenten met hen is dus pré. "Ik geniet van mijn familie. Dat vind ik het leukste wat er is. We zijn onlangs lekker een paar dagen naar Engeland geweest met z'n allen, dat was gewoon geweldig", vertelt René.

Zijn fans kunnen dus weer hun hart ophalen, een afscheidsconcert van René zit er dus voorlopig nog niet in.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!