Elvis Costello trapt Royal Park Live af

05 juli 2018 06:58

Elvis Costello trapt donderdag met een concert in de tuin van Paleis Soestdijk de derde editie van Royal Park Live af. Daarna volgen optredens van The Analogues, Sting en Shaggy en Jack Johnson. Alle vier concerten zijn uitverkocht.

Costello speelt donderdagavond met zijn vaste begeleidingsband The Imposters zijn grootste hits, waaronder Oliver's Army, She en Good Year for the Roses.

Vrijdagavond treedt de Nederlandse band The Analogues op. The Analogues hebben een grote collectie vintage instrumenten van over de hele wereld verzameld om klassiekers als Strawberry Fields Forever, Penny Lane, I Am the Walrus en All You Need is Love live ten gehore te brengen, samen met blazers en strijkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Bernhard belaagde 16-jarig meisje in paleis Soestdijk'

Zaterdag staan Sting en Shaggy op het podium. Sting verkocht in zijn lange carrière meer dan 100 miljoen albums, zowel solo als met zijn band The Police. Tot zijn grootste hits behoren Roxanne, Message in a Bottle, Fragile en Englishman in New York. Sting zal ook tracks van zijn nieuwe album 57th&9th ten gehore brengen. De kaarten voor de Stingshow waren in januari al binnen een uur weg. In mei werd bekend dat ook Shaggy meekomt. Sting en Shaggy traden de afgelopen maanden vaker met elkaar op. In april brachten ze gezamenlijk het album 44/876 uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sting treedt op op Paleis Soestdijk

Zondag sluit Jack Johnson de reeks van Royal Park Live af. In 2013 was de Hawaiiaanse singer-songwriter, bekend van het nummer Better Together, voor het laatst in Nederland voor een optreden. Zaterdag staat hij op Rock Werchter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!