Michael Bublé wilde stoppen met zingen vanwege ziekte zoontje

08 juli 2018 23:01

Toen bij Noah, het zoontje van Michael Bublé en Luisana Lopilato, in 2016 kanker werd geconstateerd, wist de Canadese zanger niet of hij zijn carrière ooit nog zou kunnen voortzetten. Dat zei hij tegen de Australische krant Herald Sun.

"De gezondheid van mijn kinderen is het allerbelangrijkst"

"Ik dacht echt dat ik nooit meer muziek zou maken", zei de zanger. "Mijn gezin is dan wat telt.. De gezondheid van mijn kinderen is het allerbelangrijkst. De relatie met mijn familie, mijn vrouw, mijn geloof - dat staat dan echt op nummer één."

"Ik vertel niet het hele verhaal, zelfs niet aan mijn vrienden omdat het te veel pijn doet," zei hij. "Het is mijn jongen. Hij is een superheld, hij hoeft het niet telkens opnieuw te beleven. Maar ik ben naar de hel geweest. En de hel lijkt een echt leuke plek om op vakantie te gaan in vergelijking met wat wij hebben meegemaakt".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde kind van Michael Bublé wordt meisje

De ziekte van Noah gaf Michael ook een frisse kijk op het leven. In het interview vertelt hij dat hij in die tijd minder genoot van zijn muziek als voorheen en dat hij te veel bezig was met wat de mensen van hem dachten. De ellende waarin zijn zoontje verkeerde veranderde dat allemaal.

"Ik herinner me dat ik in het ziekenhuis zat en me afvroeg waarom ik me daar nou zo druk om maakte. Wat kon mij het schelen hoe het met de platenverkoop ging of wat een of andere klootzak van mij vond?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Bublé en vrouw verwachten derde kind

Het leven van het gezin Bublé ziet er nu een stuk vrolijker uit. Michael en Luisiana verwachten over drie weken een dochtertje. Zondag trad Michael voor het eerst sinds 2016 weer op, in Croke Park in Dublin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!