Igmar en Fien Beeld © Instagram Fien

Igmar en Fien nemen afscheid van Mattie Valk

13 juli 2018 13:03

Het gouden Qmusic-trio Mattie, Fien en Igmar is niet meer! Vandaag presenteerden de drie voor de laatste keer de ochtendshow bij Q. Op geheel eigen wijze zei Mattie zijn lieftallige collega's gedag.

"Wat heb ik genoten met deze lieve mannen!"

Fien kreeg eindelijk de alpacas waar ze al zo lang om vroeg. Ook mocht de blondine samen met haar boezemvriend Igmar een ritje maken in een limo. Een onvergetelijke dag dus, zo laat Fien weten via haar Instagram. 

"Als ik één ding geleerd heb van Mattie Valk is dat bij de radio alles mogelijk is. Als afscheidscadeau kreeg ik dus de alpacas waar ik al een maand om vroeg en mogen Igmar en ik met de grootste limo uit de Benelux naar huis. Wát een achtbaan, wat een leven!"

Miniatuurvoorbeeld

Hoe het begon

Qmusic zet Igmar Felicia naast Mattie Valk

Miniatuurvoorbeeld

Bekentenis

Mattie Valk: Ik heb botox gebruikt

Fien zegt een heerlijke tijd te hebben gehad met Mattie en Igmar. "Wat heb ik genoten met deze lieve mannen! Ik ga vast zo nog huilen, want ons dit is ons allerlaatste showtje! En voor jullie, wat vond ik het leuk om elke doordeweekse dag met jullie op te staan!"

Miniatuurvoorbeeld

Pijnlijk moment

Au! Minister vraagt Mattie Valk of hij kinderen heeft

De fans van Qmusic hoeven het gelukkig niet lang zonder Fien en Igmar te doen. Igmar krijgt een eigen programma in de vooravond van de zender en Fien gaat het nieuws lezen tijdens de nieuwe middagshow van Domien Verschuuren.

Mattie zal zijn ochtendshow voortzetten met RTL Boulevard-gezicht Marieke Elsinga. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!