'Ariana Grande kopieert Jean-Paul Gaultier'

18 juli 2018 05:23

De nieuwe clip van Ariana Grande's single God Is A Woman heeft heel wat stof doen opwaaien. De zangeres zou volgens het Instagram-account Diet Prada wel heel erg goed hebben gekeken naar een oude campagnefoto van de Franse mode-ontwerper Jean-Paul Gaultier uit 1993. Volgens Diet Prada is de gelijkenis verbluffend.

Ariana is in de clip te zien in een zogenaamde 'naked body suit', net zoals model Ève Salvailop de foto uit 1993. Ook wordt ze, net als Ève, omringd door drie mannen. Diet Prada, dat erom bekend staat 'fashion copycats' publiekelijk te openbaren, windt er geen doekjes om. "Is God A Woman? En belangrijker, draagt ze iets van Jean-Paul Gaultier? In het geval van Ariana Grande lijkt dat er toch sterk op...en anders is haar video-regisseur Dave Meyers een groot fan van JPG's zomercollectie uit 1993...LOL!"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Zoveel verdient Ariana Grande écht

Fans van de zangeres namen het al gauw voor haar op, door te zeggen dat haar clip een hommage is aan verschillende werken van de Italiaanse schilder Michelangelo. Ook werd het verhaal van Romulus en Remus, de tweelingbroers die Rome gesticht hebben, als bron van inspiratie genoemd.

God Is A Woman is de tweede uitgebrachte single van haar nieuwe album Sweetener. De eerste was No Tears Left To Cry, uitgebracht in april en inmiddels één van de grootste hits van de popster.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!