Beeld © ANP

Lex Gaarthuis krijgt avondshow op Radio 10

18 juli 2018 08:58

Lex Gaarthuis verhuist naar de avondprogrammering op Radio 10. De dj maakt vanaf 3 september de show Laat met Lex, zo kondigde de zender woensdag aan. Gaarthuis maakt nu nog een ochtendshow op Radio 10 maar moet plaatsmaken voor Gerard Ekdom, die overkomt van NPO Radio 2.

"Ik ben er blij mee dat ik ook de komende jaren onderdeel blijf van het leukste radiostation van Nederland"

"Na tien jaar ochtendshows presenteren ga ik nu die andere show op mijn radio-bucketlist maken: een eigen late-night show", laat Gaarthuis in een reactie weten. "Toen ik deze wens uitte binnen Radio 10 werd er meteen enthousiast op gereageerd. Ik ben er blij mee dat ik ook de komende jaren onderdeel blijf van het leukste radiostation van Nederland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lex Gaarthuis bezoekt gehandicapte kinderen

Lex Gaarthuis begon in januari 2017 met Goeiemorgen Lex. Daarvoor had hij een ochtendshow op 100% NL. In april hoorde hij tot zijn eigen teleurstelling dat hij zijn programma kwijtraakt. Op 3 september begint ook Gerard Ekdom met zijn nieuwe programma.

In Laat met Lex wil Gaarthuis met de luisteraar terugblikken op de dag. Ook een aantal populaire onderdelen uit zijn huidige programma keren terug, zoals de Guestlist waarin BN'ers de uitzending eenmalig overnemen en hun favoriete hits laten horen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!