Beeld © ANP

Binnenkort kun je los in het feestcafé van Lil' Kleine

18 juli 2018 13:09

Lil’ Kleine verdient bakken met geld met zijn optredens kris kras door Nederland. Toch heeft de big spender nog meer plannen. Zijn toekomstdromen? Om te beginnen het openen van zijn eigen feestcafé in Amsterdam dit jaar.

"Die deal is onlangs getekend”

Lil’ Kleine, wiens echte naam eigenlijk Jorik Scholten is, gaat als een speer met zijn carrière. Toch doet hij meer dan alleen maar briefjes van 500 verscheuren. “Dit jaar open ik ook een feestcafé in Amsterdam en binnenkort start ik mijn eigen kledinglijn. Die deal is onlangs getekend”, biecht de Krantenwijk-rapper op in de Quote.

En als het even kan dan wil hij ook best wel een handeltje in het een of ander beginnen met maatje Wesley Sneijder. Over hem zegt hij in het blad: “Misschien gaan we ooit samen zakendoen, daar hebben we het vaak over.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine gaf show weg aan Holleeder

Het geld weet dus wel zijn weg naar de rapper te vinden, maar dat betekent niet dat hij niet de handjes uit de mouwen wil steken. Zo staat hij twee keer per week achter de frituur in zijn eigen friettent. En ook daar heeft hij weer wilde plannen voor: hij wil gaan uitbreiden! En als het even kan in Dubai. “Ik geloof dat friet daar wel een hit kan worden”, aldus de dagdromer. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!