Beeld © ANP

Lil' Kleine gaf show weg aan Holleeder

18 juli 2018 13:30

De populaire rapper domineert de Nederlandse hitlijsten en sjeest door heel Nederland (en België!) om te schitteren op de bühne. De Drank & Drugs-artiest doet dan ook niet moeilijk over een optreden meer of minder, zelfs niet als het om de onderwereld gaat.

"Ik sta er volledig achter"

Het ex-liefje van Monica Geuze maakt er geen geheim van dat hij vrienden heeft in het criminele circuit. “Ja, ik heb criminele vrienden. Dat kan ik niet mooier maken dan het is. Ik ken hen van vroeger, uit de buurt. Ze staan altijd voor me klaar; ik hou van die jongens”, zegt hij hierover in het blad Quote. 

Toch zijn er wel grenzen: “Als er eentje een plofkraak pleegt, dan is dat zijn zaak. Als de ander 140 kilo cocaïne in z’n huis heeft liggen, is dat zijn zaak. Ik hoef daar niks van te weten. Zolang ze geen oma’s overvallen – en dat doen ze niet – blijf ik achter hen staan.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Binnenkort kun je los in het feestcafé van Lil' Kleine

Toch weerhoudt dit hem er niet van om een showtje weg te geven aan meestercrimineel Willem Holleeder. In het zakenblad onthult hij dat dit hem niets doet, ondanks wat andere er misschien van denken. Zo zegt hij: “Ik heb trouwens ook weleens voor Willem Holleeder opgetreden. En voor Klaas Otto. Daar zullen mensen ook wel iets van vinden, prima, maar ik sta er volledig achter.”

En die bedragen tikken lekker aan. Zo moet je voor een ‘normale’ show 15.000 euries neertellen. Meer formaatje festival? Dan ben je 20.000 euro kwijt en bij onze zuiderburen kan dit zelfs oplopen tot 40.000! Kijk, dat zijn nog eens bedragen…

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!