Cardi B heeft nu Lamborghini-blauw haar

09 augustus 2018 02:57

Cardi B heeft haar haar geverfd, zodat haar coupe bij haar nieuwe auto kleurt. De rapper liet haar blauwe lokken onlangs zien tijdens een bezoekje aan Kris Jenner en Kim Kardashian, dat op Instagram werd vastgelegd.

"Ik heb vier verschillende verfkleuren gemixt om het precies zo te krijgen als ze wilde"

Haar haarstylist laat aan Refinery weten dat Cardi hem specifiek om de kleur van haar nieuwe Lamborghini vroeg. "Ze had hem net gekregen en zei: Cliff, ik moet die kleur hebben, zo blij was ze ermee. Ik heb vier verschillende verfkleuren gemixt om het precies zo te krijgen als ze wilde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B eind oktober terug op het podium

Cardi en haar vriend Offset, rapper van trio Migos, kochten eind vorige maand matchende Lamborghini's om de geboorte van hun dochter Kulture te vieren. Op Instagram toonde Cardi de peperdure auto's, naast haar blauwe poseerde Offset voor een groen exemplaar.

De 25-jarige kan zelf overigens niet in haar auto rijden: Cardi heeft geen rijbewijs. Maar dat deert de rapper niet, zo liet ze in een video op YouTube weten. "Als ik rap over het bezitten van een Lambo, dan zal ik een f**king Lambo bezitten", zei ze daar, verwijzend naar haar hit I Like It. "Het interesseert me niets dat ik geen rijbewijs heb." In het filmpje liet ze ook het bonnetje zien van de bolides. Ze legde ruim een half miljoen dollar (470.000 euro) neer bij de dealer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Cardi B krijgt over de top kinderwagen cadeau

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!