Fresku Beeld © ANP

Fresku lanceert hartverscheurend nummer over zoontje

10 augustus 2018 08:39

Rapper Fresku heeft vandaag zijn nieuwe nummer Mijn Zoon uitgebracht. In het hartverscheurende nummer rapt hij over de moeilijke tijd die hij en zijn vrouw Lieke op dit moment doormaken. Zijn zoontje Rayaan moest na de geboorte vechten voor zijn leven.

"Een paar dagen jong en zoveel mensen denken aan je"

In het nummer Mijn Zoon rapt Fresku niet alleen over deze moeilijke tijd, maar ook over alle steun die hij en zijn gezin hebben mogen ontvangen. "Ik plaats een bericht 'mensen stop alsjeblieft niet met bidden' en even later duizenden liefdevolle berichten. Je bent het bewijs: liefde brengt mensen samen. Een paar dagen jong en zoveel mensen denken aan je."

Fresku liet eerder weten dat alle opbrengsten van het lied dat hij opnam met Janne Schra naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaan.

Het hele nummer luister je hier:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Fresku heeft goed nieuws over baby

Op 13 juli riep rapper Fresku op te bidden voor zijn pasgeboren zoon Rayaan. De kleine knul lag op de intensive care en moest vechten voor zijn leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fresku geeft update over chronisch zieke zoontje

Later liet Fresku in een verklaring weten dat het beter ging met Rayaan en dat hij buiten levensgevaar was. Wat er precies aan de hand was met het mannetje wilde de rapper niet kwijt “aangezien we niet weten wat de komende weken/maanden/jaren ons gaat brengen.” Inmiddels is er wel een diagnose vastgesteld en is duidelijk dat het gaat om een chronische ziekte. Hiervoor zal het zoontje van Fresku voor de rest van zijn leven medicijnen moeten slikken om zo stabiel mogelijk te leven.

Rayaan is het derde kindje van Fresku. Dochter Alisha is acht en dochter Nubia bijna twee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!