Fans en artiesten bidden voor Aretha Franklin

14 augustus 2018 04:16

Volgens een bron dichtbij Aretha Franklin is de zangeres momenteel thuis in hospicezorg. Dat heeft de bron gezegd tegen CNN. Maandag kwam het bericht naar buiten dat de gezondheid van Franklin hard achteruit gaat en dit laatste nieuws bevestigt dat.

The Queen of Soul, die al jaren strijdt tegen kanker, wordt omringd door haar familie, die gevraagd heeft om gebeden en privacy. Veel fans en collega's hebben geschokt gereageerd op het nieuws dat het slecht gaat met Aretha.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hudson gecast als Aretha Franklin

"Ik bid voor de Queen of Soul'', twitterde Mariah Carey, die in 1988 met haar optrad. Chance the Rapper postte een huilende emoji gekoppeld aan een video van Franklins epische optreden op de 2015 Kennedy Center Honors ceremonie, waar ze Carole King eerde door haar nummer (you make me feel like) A Natural Woman te zingen. Beelden van dat optreden, waarbij niet alleen King, maar ook toenmalig president Barack Obama en zijn vrouw Michelle tot tranen toe werden geroerd, gingen de wereld rond.

Het 76-jarige icoon trad voor het laatst op in november 2017 tijdens een benefietgala voor de Elton John AIDS Foundation.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fans en artiesten bidden voor Aretha Franklin

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!