Beeld © ANP

Olav Mol en Michiel Veenstra in de race voor radioprijs

16 augustus 2018 12:17

Radio-dj Michiel Veenstra en Formule 1-commentator Olav Mol kunnen een prijs winnen voor het werk dat zij ernaast doen. Ze zijn genomineerd voor een Online Radio Award, een prijs voor makers van internet-radio en podcasts.

Mol is te horen op Grand Prix Radio, Michiel Veenstra heeft een podcast over Disney, D-Tales genaamd. Ze zijn kanshebber in de categorie beste presentator. Hun concurrenten zijn Roderick Veelo (TPOdcast), Rick van Velthuysen (Traffic Radio) en Dinja Pannenbakker (KX Radio).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel vindt Disney weer stoer voor jongens

TPOdCast, Kein Geloel, D-Tales, Gamer.nl en Pitstop zijn genomineerd in de categorie beste podcast. De award voor beste onlinestation kan gaan naar Soulshow Radio, Grand Prix Radio, Olympia Radio, KX Radio en XM Radio.

De namen van de genomineerden zijn donderdag bekendgemaakt bij Jeroen van Inkels programma Je Dag is Goed op NPO Radio 5. De winnaars worden op 4 september bekendgemaakt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. In de jury zitten onder meer Adam Curry, Erik de Zwart en Isabelle Brinkman.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!