Beeld © ANP

Doe Maar voegt vierde concert Carré toe

29 augustus 2018 12:11

Doe Maar heeft een vierde en laatste concert toegevoegd aan de reeks in het Amsterdamse theater Carré. De kaartverkoop voor dit concert van 1 december start op donderdag 30 augustus om 10.00 uur. Het concert maakt deel uit van de clubtournee Er verandert Nix.

"We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs veertig jaar later weer aan te doen”

De groep van frontman Henny Vrienten reist in de maanden oktober en november door Nederland en België om het veertigjarige jubileum van de band te vieren. Oorspronkelijk zou Doe Maar veertien optredens geven. “We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs veertig jaar later weer aan te doen”, aldus Henny Vrienten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Extra concerten in clubtour Doe Maar

Doe Maar ontketende begin jaren 80 een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Tijdens de tournee geeft de band 23 concerten in dertien verschillende zalen. Het merendeel is reeds uitverkocht, voor sommige concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doe Maar eindigt toer op Schevenings strand

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!