Samantha Steenwijk Beeld © ANP

Samantha Steenwijk slaat handen ineen met muzikale helden

12 september 2018 16:52

Samantha Steenwijk is op schrijverskamp! Via Instagram deelt de The voice of Holland-zangeres de afgelopen dagen heel wat filmpjes en kiekjes van haar muzikale uitje. En ze is niet alleen op reis...

"Ik hoop echt dat er een hit bijzit."

Samantha is de afgelopen dagen druk in de weer geweest met het maken en schrijven van nieuwe muziek, zo vertelt ze in een video op haar Instagram. "Jeetje, wat een dag was dit. Er zijn echt te gekke tracks ontstaan. Daar worden zeker een paar tracks van meegenomen. Ik weet nog niet wat het album gaat worden, maar ik vind het retespannend. Ik ben benieuwd wat eruit gaat komen. Maar dat album gaat zo lekker volraken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Samantha Steenwijk: nog geen tijd voor gezin

De blondine vertelt volop te genieten van haar muzikale tripje. "Het is echt een heftig dingetje. Pure concentratie de hele dag, voortdurend ideeën bedenken. Het is echt heel gaaf, heel cool. Zoveel mensen die voor jou bezig zijn, dat is echt overweldigend! Het is zelfs zo overweldigend dat ík er stil van word, haha."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Samantha Steenwijk wil meedoen aan het Songfestival

Samantha laat aan RTL Boulevard weten samen te werken met Xander de Buisonjé en Thomas Berge. Samen met haar grote muzikale helden werkt ze aan haar nieuwe album. "Ik hoop echt dat er een hit bijzit. En zo niet... dan ligt het niet aan hen, maar aan mij", besluit Sam al schaterlachend. 

Het is overigens nog niet bekend wanneer het album van Samantha gelanceerd zal worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Samantha Steenwijk 10kg afgevallen voor liveshow The voice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!