Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise vindt zichzelf een rolmodel

20 september 2018 09:22

Hoewel ze zich gezegend voelt met haar succes, denkt Famke Louise dat iedereen video's kan maken die miljoenen views krijgen, zoals haar videoclips.

"Als ik hier in mijn blote reet op straat zou rennen, wil iedereen dat zien"

"Je hoeft maar één keer iets geks te doen om viraal te gaan. Als ik hier in mijn blote reet op straat zou rennen en dat in mijn videoclip zou pleuren, wil iedereen dat zien. Dan ga je al viraal. Het is niet wat je wil, maar je zou het kunnen doen", aldus de 19-jarige influencer in Metro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise krijgt eigen documentaire: 'Best confronterend'

Wel is de Youtube-ster zich er bewust van wie er naar haar vlogs en clips kijken. "Ik vind mezelf wel een rolmodel, zeker voor kleine kinderen. Op mijn Instagram ga ik niet bewust alcohol laten zien. Soms kijken meisjes van drie en dan denk ik: 'Oh, mijn god, wat staat er op m'n story!'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise biecht op: zo hield ze haar Robinson-deelname geheim

Zo zegt de Op me Monnie-zangeres sowieso ook nooit te zullen twerken: "Echt niks voor mij dat de hele wereld naar mijn kont gaat kijken. Je mag laten zien wie je bent en je mag bloot gaan, maar ik ga niet op seksistische manieren bewegen. Dan huur ik wel modellen in die dat doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!