Beeld © YouTube-kanaal TopNotch

Frenna wil het podium delen met Abel-zanger Joris

21 september 2018 18:43

Rapper Frenna wil zijn hit Verleden Tijd, die hij maakte met Lil' Kleine, graag eens samen opvoeren met de zanger van Abel, Joris Rasenberg. "Dat zou alles voor me betekenen", zegt Frenna in gesprek met Radio 538.

"Dat zou alles voor me betekenen"

Frenna gebruikte de nederklassieker Onderweg van Abel als basis voor Verleden Tijd. Hun hits samen live zingen zou het helemaal afmaken, aldus de rapper. "Dan kan ik ook gelijk met pensioen, dat zou echt het mooiste ooit zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Anna Nooshin schittert in videoclip Lil' Kleine en Frenna

De twee ontmoetten elkaar vorige week al, toen Joris hem een gouden plaat overhandigde voor Verleden Tijd. "Hij vond me echt een aardige gozer, want hij had verwacht dat ik sterallures zou hebben", zegt Frenna over de ontmoeting. "Hij noemde me een topmens, en dat heb ik toen ook tegen hem gezegd."

De cover, die bij de release records brak op Spotify, kwam tot stand mede dankzij Ronnie Flex. Zijn versie van Omarm van BLØF gaf hem het laatste zetje om zijn herinterpretatie van Abels Onderweg uit te brengen. "Ronnie heeft mij eraan herinnerd dat ik dit wilde doen. En dat het nu tijd was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Frenna en Lil' Kleine coveren Nederlandse klassieker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!