Beeld © ANP

Boef opent klopjacht op autodief

27 september 2018 14:34

Rapper Boef is er helemaal klaar mee. Er is de afgelopen drie maanden namelijk al een paar keer ingebroken in zijn auto en nu gaat de rapper zelf op zoek naar de dader.

"De reden dat ik geen aangifte wou doen, is omdat ik zelf van ver kom"

Boef deelt op Instagram een foto van de dief die meerdere keren een inbraak pleegde in zijn auto. De rapper hoopt dat zijn volgers hem meer informatie kunnen geven over de jongen. "Dan ga ik vanavond langs ze ouders en gaan we kijken of die nog zo gek is", aldus Boef.

De jonge dief stal al eens een vest van het merk Givenchy uit de wagen. Geleerd van de eerste inbraak, liet de rapper daarna niets van waarde achter in zijn auto. Toch kwam de dief terug om tot twee maal toe zijn ruit in te tikken. "Het is wel zwaar irritant dat ik elke keer een nieuwe ruit moet laten zetten", laat de rapper op Instagram weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechtzaak Boef verplaatst

De rapper deed geen aangifte van de inbraken. "Terwijl ik beelden van hem en ze mattie heb", vertelt Boef. "De reden dat ik geen aangifte wou doen, is omdat ik zelf van ver kom. Ik weet hoe het is om niks te hebben."

Toch is voor de Habiba-zanger nu de maat vol. Vanochtend was de jongen namelijk weer bij zijn auto bezig. Boef laat weten: "Toen mensen hem aanspraken is hij keihard weg gerend. Hij denkt waarschijnlijk dat hij untouchable is." De jonge dief blijk een fan te zijn van Boef. Volgens Boef heeft de jongen hem zelfs wel honderd keer om een foto gevraagd.

De rapper sluit af met een belangrijke vraag aan al zijn volgers: "GEEF ZE ADRES EN JE KRIJGT DIRECT BETAALT BEDANKT."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!