Beeld © ANP

19-jarige aangeklaagd voor inbraak Rihanna

03 oktober 2018 05:08

De officier van justitie in Los Angeles heeft een 19-jarige man aangeklaagd voor vier vergrepen, waaronder de inbraak bij Rihanna op 25 september. De overige drie aanklachten zijn eveneens inbraken, bij zanger Tota Matthieu en sporters Yasiel Puig en Robert Woods. De man, genaamd Tyress Williams, kan hiervoor maximaal tien jaar celstraf krijgen, meldt Variety.

Tyrese Williams wordt ervan verdacht onderdeel te zijn van een vierkoppige groep, die het voorzien heeft op villa's van beroemdheden. In een van de huizen van hen werd een lijst gevonden met daarop de namen van LeBron James, Matt Damon en Viola Davis. Zij zouden de volgende doelwitten van de groep zijn. Het is eveneens denkbaar dat zij verantwoordelijk zijn voor de inbraak bij zangeres Christina Milian, meldt Lillian Carranza, hoofd van de politie in LA.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Opnieuw ingebroken bij Rihanna

Het inbreken bij celebrities lijkt een heuse trend in Los Angeles. Behalve Rihanna, werden ook John Mayer, Kanye West, Paris Hilton, Julianne Moore, Usher en Kendall Jenner slachtoffer van inbraak, waarbij voor torenhoge bedragen spullen werden ontvreemdt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!