Glennis Grace Beeld © ANP

Jandino Asporaat lyrisch over show Glennis Grace

8 oktober 2018 11:30

Dit weekend stond Glennis Grace met haar Whitney Houston tributeconcerten in de AFAS Live. Jandino Asporaat was erbij en kan maar één ding zeggen tegen de diva: "Jij bent een van de beste zangeressen van de wereld!!!"

"Dit is toch niet normaal?"

Jandino doet op Instagram uitgebreid verslag van het optreden en richt zich tot Glennis Grace. "Het duurde een paar nummers voor het publiek echt geluid begon te maken. Niet omdat ze niet genoten, maar omdat niemand kon geloven hoe goed het was." Volgens de grappenmaker was iedereen in de zaal onder de indruk van het stemgeluid van de diva. "Je hoorde alleen maar om je heen: 'Dit is toch niet normaal?'."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis droomt van grootser Whitney tribute

De presentator vertelt hoe hij naar de AFAS Live kwam voor een avond Whitney Houston-liedjes, maar totaal werd weggeblazen door Glennis haar stemgeluid. "Maar dit was anders, want wat jij vanavond gaf was je ziel. Ik heb werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt", aldus een enthousiaste Jandino.

Voor Jandino leek het alsof de in 2012 overleden Whitney Houston weer even tot leven kwam. "Om zo te stappen in iemands anders huid, die tot leven te wekken en ook nog eens gewoon jezelf te blijven.. Buitenaards goed!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vandaag in 1994: Glennis Grace wint de Soundmixshow

De presentator vond het zelf zo goed, dat hij geïnspireerd raakte door Glennis. "Ik besefte vandaag dat jij al meer dan 20 jaar op dit niveau aan het rocken bent. Waarom ik nog meer van je houd, is omdat jij ongegeneerd jezelf bent."

Humberto Tan

Jandino Asporaat was samen met Edsilia Rombley en Humberto Tan bij het concert. Ook Humberto is onder de indruk van Glennis. "Iedere noot was raak!! Ja, de noten van Glennis, niet die van mij....", grapt hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis laat stem altijd over Nederland galmen

Ronald Molendijk was voor RTL Boulevard bij het concert van Glennis Grace en deed verslag van de spectaculaire show.

Glennis Grace brengt spetterend eerbetoon aan Whitney Houston

05:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace eert haar grote idool

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!