Beeld © ANP

Extra Michael Jackson-shows voor fans zonder kaartje

17 oktober 2018 16:29

De internationale show Thriller Live keert in maart terug naar Nederland. De twee shows die komende week in het RAI Theater in Amsterdam worden gespeeld, zijn volledig uitverkocht. Daarom zijn er op 2 en 3 maart drie extra shows te zien.

Thriller Live is een grote muziekshow over de carrière van Michael Jackson. De voorstellingen maken deel uit van een Europese tournee ter gelegenheid van de zestigste geboortedag van Jackson, eind augustus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miniserie over 'The King of Pop' Michael Jackson in de maak

In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van de ‘King of Pop’ ten gehore. Zij voeren ook de spectaculaire choreografieën uit de shows en videoclips van Jackson op. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij.

De show toert inmiddels tien jaar onafgebroken de hele wereld over. Daarnaast is een andere versie van Thriller Live al tien jaar non-stop te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre. De show werd wereldwijd bekroond met een groot aantal belangrijke theater- en musicalprijzen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!