Theatertour Jeroen van der Boom op de schop

23 oktober 2018 21:50

De tour waarmee Jeroen van der Boom vanaf dinsdag weer in de theaters is te zien, is een reprise van zijn theatertour van vorig jaar. Maar hij is niet hetzelfde.

“Ik vertel echt mijn verhaal”

"Iets moet niet te lang hetzelfde zijn. We zijn toevallig met nieuwe songs bezig, daar zitten er drie van in. De imitaties die ik 's ochtends bij Edwin Evers doe hebben we ook wat uitgebreid en de verzoekjesshow is totaal anders", zegt de zanger tegen ANP Video.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Interieurprogramma Jeroen van der Boom gaat voor tweede ronde

Een theatershow is heel wat anders dan optreden in grote zalen, vindt Jeroen. "Ik vertel echt mijn verhaal. Dat eigenlijk mijn carrière anders had moeten lopen, want mijn droom was om een bruiloften- en partijenzanger te worden. Dat is niet gelukt. Hoe het wel gegaan is, dat vertel ik in het theater aan de mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jeroen van der Boom brengt opnieuw Toppers-hit uit

"Ik vertel het verhaal vanaf mijn eerste pianoles. Over het grootste cadeau wat ik op mijn dertiende verjaardag kreeg. Het orgel dat er staat, dat is echt mijn eerste orgel. Niet hetzelfde model, maar echt mijn orgel, dat dertig jaar voor mij bewaard is. En ik speel daar op en dat maakt echt het cirkeltje rond, denk ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jeroen van der Boom gaat theater in

Jeroen begint met zijn Dit ben ik 2.0 theatertour dinsdagavond 23 oktober in theater De Lampegiet in Veenendaal en gaat tot en met zaterdag 9 maart langs theaters in het hele land.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!