Beeld © RTL Boulevard

Moeten we deze YouTube-ster naar het songfestival sturen?

25 oktober 2018 11:13

Davina Michelle blies onlangs iedereen omver in Beste Zangers. Is zij een geschikte kandidaat om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival? Wij vroegen het haar!

"Ik zeg nooit nooit"

Aan RTL Boulevard laat Davina weten dat ze er nog niet over heeft nagedacht. "Maar ik zeg nooit nooit", voegt de YouTube-ster toe. "Misschien als ik gevraagd wordt dan kunnen we altijd om de tafel gaan zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Nog een prachtige cover:

Davina bewijst dat een ster geboren is met cover van Shallow

De 22-jarige Davina post al langere tijd covers op haar YouTube-kanaal. Eind 2017 kwam ze opeens in de spotlights toen superster P!nk naar een cover van haar hit What About Us keek en weg werd geblazen door de fantastische stem van Davina. 

Even later werd Davina uitgenodigd om deel te nemen aan het nieuwste seizoen van Beste Zangers. Daar scoorde ze onder andere een dikke hit met haar cover van Glen Faria's nummer Duurt Te Lang

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Jan Smit: 'Songfestival-kandidaat nog niet gekozen'

Het 64ste songfestival vindt volgend jaar mei plaats in Israël. De Nederlandse inzending is nog niet bekend, maar er gaan meerdere namen rond. Vorige week vroeg RTL Boulevard aan Caro Emerald of ze een deelname aan het liedjesfestijn ziet zitten. Bekijk de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!