Beeld © Ch!pz

Ch!pz na acht jaar weer terug: dit deden ze in de tussentijd

26 oktober 2018 17:11

Nu we de blijdschap van de terugkeer van Ch!pz enigszins te boven zijn, vraag je je toch af wat de leden van de populaire band de afgelopen jaren gedaan hebben. We zochten eens uit wat Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n de afgelopen acht jaar uitspookten.

Peter Rost

Na het enorme succes van Ch!pz bleef de showbizz kriebelen bij Peter Rost. Hij zat daarna dan ook in de dansgroep The Devils. Mét succes, de formatie stond in 2012 namelijk in de finale van Holland's Got Talent. Ook in het buitenland heeft hij met de groep meerdere televisieoptredens gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Ch!pz is back!

C!lla - Cilla Niekoop

Na haar zang- en danscarrière bij Ch!pz heeft C!lla het over een andere boeg gegooid. Toch verdween ze nooit helemaal van de buis. Zo is ze gaan presenteren en was ze te zien bij Omroep Brabant. Nu is de krullenbol weer helemaal klaar om het podium te betreden.

Kev!n - Kevin Hellenbrand 

Kev!n is na het uit elkaar gaan van de popgroep druk bezig gebleven. Zo heeft hij een dansschool geopend en heeft hij enkele solonummers uitgebracht, waaronder Good Times en Sparks Will Fly. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle oude hits van Ch!pz zitten in hun nieuwe show

Rach-L - Rachel van den Hoogen

Rachel van den Hoogen is het enige lid waarvan we niet precies weten wat zij de afgelopen jaren heeft gedaan. Wellicht was zij het leven in de schijnwerpers even bui. Toch staat ook Rach-L weer te springen om op te treden met Ch!pz.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!