Beeld © ANP

Thomas Berge is weer single: 'Ik ben enorm dankbaar'

29 oktober 2018 14:07

De liefde tussen Thomas Berge en Cassidy Roeks is voorbij. De twee hebben een punt achter hun relatie gezet, bevestigt de zanger aan RTL Boulevard.

"Het is zo moeilijk om uit te leggen wat ik heb meegemaakt deze spirituele trip"

Aan RTL Boulevard laat de zanger weten: "Ik ben enorm dankbaar voor de liefde van Cassidy die ze mij en Jack heeft gegeven, ze is een geweldige vrouw. We hebben enorm veel gedeeld en een mooie tijd afgesloten en besloten apart ieders weg te gaan." 

Hij vervolgt: "Onze relatie is een inspiratie geweest voor mijn nieuwe album waar ik de afgelopen tijd veel voor in de studio heb gezeten. Nu we niet langer samen zijn, wens ik haar onwijs veel geluk en liefde toe in de toekomst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge houdt zijn hart vast om zoon Jack

De relatie tussen Thomas en Cassidy loopt voor de tweede keer op de klippen. Vorig jaar november gingen de twee na ruim een jaar uit elkaar, eerder dit jaar bloeide de liefde weer op. De zanger noemde Cassidy vorig jaar nog "de liefde van zijn leven". Thomas had daarvoor vier jaar een relatie met Myrthe Mylius, met wie hij een zoon heeft.

Thomas had de afgelopen dagen genoeg aan zijn hoofd om zich af te leiden. Hij zat als ambassadeur van de stichting Free A Girl in India. "Mijn hart zit vol met hoop en dankbaarheid voor de afgelopen dagen, het is zo moeilijk om uit te leggen wat ik heb meegemaakt deze spirituele trip", schrijft Thomas bij een collage van foto's op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Thomas Berge ondergaat make-over

"De strijd tegen kinderprostitutie krijgt zoveel meer waarde door er samen voor te vechten, en met alle lokale ambassadeurs in Nederland, de internationale ambassadeurs en alle mensen die zich inzetten, komen we steeds een stap dichterbij het bevrijden van nog meer meisjes", aldus de zanger op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!