Beeld © ANP

John Mayer blijkt toch niet zo'n vrouwenverslinder als gedacht

30 oktober 2018 11:04

John Mayer heeft opheldering gegeven over zijn seksleven. De 41-jarige singer-songwriter, die de geruchten dat hij met honderden vrouwen het bed deelde aanwakkerde in zijn eigen Instagram-show, heeft onthuld hoeveel bedpartners hij daadwerkelijk heeft gehad: zes.

"Ik ga nu vertellen waar ik de hele week over heb nagedacht"

John kreeg vorige week de opdracht twee keer te knipperen als hij met meer dan achthonderd vrouwen had geslapen, één keer knipperen zou aangeven dat het er meer dan vijfhonderd waren. Hij reageerde niet, maar liet wel los tot de "sub-500"-categorie te behoren. Daarop werd volop gespeculeerd over met hoeveel dames John, die lang bekend stond als rokkenjager, tussen de lakens dook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huis John Mayer leeggeroofd

In de nieuwste aflevering van Current Mood geeft John het verlossende antwoord. "Ik ga nu vertellen waar ik de hele week over heb nagedacht. Ik heb mijn hele liefdesgeschiedenis de revue laten passeren en mijn aantal is zes. Ik wilde dat jullie dat weten. Mijn aantal is zes."

Hoewel John open is geweest over zijn seksleven, worden zijn woorden nog steeds in twijfel getrokken. De singer-songwriter sliep misschien niet met honderden vrouwen, maar zes lijkt wel erg weinig. Bekend is dat John relaties heeft gehad met verschillende beroemde vrouwen, onder wie Katy Perry, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Taylor Swift, Jennifer Love Hewitt, Minka Kelly en Renee Zellweger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!