Beeld © ANP

Kathleen hint op langverwachte K3-reünie

31 oktober 2018 09:59

Ex-K3’tje Kathleen Aerts is na haar zangavontuur een compleet nieuwe weg ingeslagen met haar reisbureau in Zuid-Afrika. Toch sluit ze een reünie met Karen en Kristel niet uit, verklapt ze tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Als Studio 100 mij uitnodigt, ben ik er graag bij."

"Het zou grappig zijn, zo drie generaties K3 op een rij"

Populaire nummers zoals Alle kleuren, Oya lélé en Feest worden alweer bijna twintig jaar in Nederland en België volmondig meegezongen. Om dat te vieren schitteren Hanne, Klaasje en Marthe volgend jaar in een speciale jubileumshow: 20 jaar K3.

Als het aan de voormalig K3-zangers Kathleen ligt, is ook de 'oude K3' van de partij. In een interview reageert de Vlaamse happig op het nieuws: "Als ze ons nog eens samen op het podium willen, trek ik met plezier een K3-pakje aan, direct!" Al is het wel eenmalig. "Het zou grappig zijn, zo drie generaties K3 op een rij. Maar ook wel een heel mooi moment."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig K3'tje Kristel moest zwangerschap Josje vernemen via nieuws

In 2015 namen Marthe, Hanne en Klaasje het magische K3-stokje over, maar niet voordat de fans afscheid konden nemen van de oude formatie. Kathleen, die in 2009 uit de band stapte en haar plekje aan Josje Huisman gaf, was tijdens deze afscheidstournee nergens te bekennen. "Ik heb een uitnodiging gekregen van Studio 100, maar daar pas ik voor", reageerde ze toen in de media. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!