Beeld © Instagram @alibspec / @rappersjors1

The game is on: Ali B vs. rapper Sjors

31 oktober 2018 11:20

Er is ruzie in rapperland: Ali B en rapper Sjors hebben het namelijk met elkaar aan de stok. En hoewel Ali het allemaal met een korreltje zout lijkt te nemen, gaat rapper Sjors keihard de confrontatie aan.

"Ik ga niet beefen met rapper Sjors. Er zijn grenzen!"

Hoe de beef precies is begonnen is niet helemaal duidelijk. Als we Ali B moeten geloven zou het met onderstaande meme zijn begonnen, die ergens op het web heeft gestaan.

Snel daarna post rapper Sjors een video op zijn Instagram waarin 'ie Ali B dist. Volgens de rapper heeft Ali B hem gecontact over een samenwerking, maar dat ziet hij niet zitten: "Heb hem geblokkeerd, duhh! Ik ben niet gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Sjors moet feestende fans teleurstellen

Een nachtje slapen over het issue zou de heren misschien goed doen, maar de beef gaat vandaag gewoon weer verder. Op Instagram post Ali B zojuist: "Ik ben vandaag wakker geworden in Marokko met heel veel DM's en appjes van mensen die zeggen: 'maak rapper Sjors kapot'."

De The voice of Holland-coach geeft toe er wel over nagedacht te hebben, maar geeft zich nu gewonnen. "Kijk zo'n jongen zien we allemaal. Weet niet hoeveel procent 'ie is..."

"Rapper Sjors ik vind je leuk, doe je ding, maar ik ga niet beefen met rapper Sjors. Er zijn grenzen!" Hij vervolgt in de typische rapper Sjors-stem: "Yo! Bij deze geef ik me gewonnen. Rapper Sjors, jij hebt gewonnen. Aw let's go. Respect!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B wil ook de Gouden Televizier-Ring winnen

Een echte reactie op de laatste video van Ali B heeft rapper Sjors nog niet gegeven. Hij heeft 'm wel doorgepost op zijn eigen kanaal en erbij gezet: "Wie is hier nou gek!?"

To be continued!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!