Nicky Romero trapt ontbijtweek af

05 november 2018 04:56

In Rotterdam wordt maandag de aftrap gegeven voor de zestiende editie van het Nationaal Schoolontbijt. De opening van de ontbijtweek heeft plaats op radarstoomboot De Majesteit aan de Maasboulevard. Daar zal dj Nicky Romero tijdens het ontbijt vertellen over zijn jeugd en geeft hij een muzikale masterclass.

Het thema van het Nationaal Schoolontbijt is deze keer 'Een feestje voor iedereen'. Op 2500 basisscholen gaan kinderen de komende dagen gezond ontbijten. In 275 gemeenten beginnen de kinderen hun eerste maaltijd van de dag met hun burgemeester. Alle scholen krijgen een ontbijtpakket dat vooral lekkere en toch gezonde voeding bevat, zoals volkorenbrood, glutenvrije crackers, halvarine, 30+ kaas, aardbeienjam, fruit/groentespread, halfvolle melk en halfvolle yoghurt.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nicky Romero tot over zijn oren verliefd

Woensdag vindt het traditionele Binnenhofontbijt plaats. 25 basisscholieren gebruiken samen met evenveel leden van de Eerste en Tweede Kamer een ontbijtje in het Atrium van het Haagse stadhuis. Elk jaar wordt tijdens de educatieve ontbijtweek geld ingezameld voor ene goed doel en dat is deze keer de Stichting Kinderpostzegels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!