Beeld © Instagram @Bizzey

Famke Louise breekt met managers Bizzey en JayJay

05 november 2018 12:53

Famke Louise heeft besloten om haar eigen management te gaan doen. Voorheen ontfermde rapper Bizzey en presentator JayJay Boske zich over de zangeres. In de documentaire over Famke Louise die te zien is op Videoland zien we hoe de influencer het besluit neemt om voortaan op eigen kracht verder te gaan.

"Famke heeft me opgebeld om te zeggen dat ze er mee wil stoppen"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit het bewijs dat Famke Louise en Ronnie Flex een setje zijn?

Het nieuws over de breuk komt onverwacht voor Bizzey. De rapper vertelt, zichtbaar aangeslagen, in de documentaire: “Ik ben te streng geweest. Famke heeft me opgebeld om te zeggen dat ze er mee wil stoppen, dat ze het contract wil verscheuren (…) ik had het gevoel dat ze ongelukkig was.”

Ook JayJay, te zien op bovenstaande foto, komt aan het woord en zegt: “Ze had wel aangegeven dat ze het moeilijk had met dingen maar niet dat het aan ons lag of aan wat wij deden." Volgens hem had de samenwerking niks met management te maken. “Wij zijn hier als familie ingestapt, het was puur persoonlijk voor Famke, we dachten dat we het beste deden.” Beiden laten aan RTL Boulevard weten: "Het management gedeelte van Famke ligt niet meer bij ons, we gaan bekijken wat de toekomst brengt (...) We wensen Famke succes!" 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

De Slimste Fans met Famke Louise

Rapper Caza, met wie Famke onlangs de single SLIDE uitbracht, vertelde na afloop van de première van de documentaire aan RTL Boulevard: “Ik was er al van op de hoogte, ik was wel een beetje verrast dat JayJay en Bizzey wel in de documentaire te zien waren (…) Een samenwerking beëindig je nooit leuk, soms ga je met modder gooien maar in dit geval denk ik dat het wel vredig zal verlopen.”  Op de vraag wat Famke nu het beste kan doen, zegt Caza: ”Ga gewoon door, je kan het en maak je moeder trots.” 

Famke Louise werd eerder begeleid door Pearl. Nadat bleek dat de populariteit van de zangeres in korte tijd omhoog schoot, kwamen ook Bizzey en JayJay erbij om haar te ondersteunen. Hoewel het drietal, dat veelvuldig te zien is in de documentaire, niet aanwezig was tijdens de première, bedankte ze hen voor alle hulp. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise treedt op tijdens de MTV EMA Pre-Party

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!