Wilfred Genee krijgt middagshow bij Radio Veronica

06 november 2018 08:24

Radio Veronica krijgt een nieuwe middagshow. Vanaf zeven januari is Wilfred Genee elke maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 te horen op de zender.

"Het is geweldig om te kunnen zeggen dat ‘Veronica Inside’ vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is"

De nieuwe middagshow van Veronica draagt dezelfde naam als de populaire voetbaltalkshow, Veronica Inside. Het zal dan ook naast muziek het laatste voetbalnieuws van de dag brengen. Rick Romijn en Niels van Baarlen schuiven aan als sidekicks van het nieuwe middagprogramma.

"We willen graag het tv-programma versterken met het radioprogramma", aldus Wilfred in de ochtendshow Evers Staat Op. "Een soort kruisbestuiving eigenlijk. Met dit team hoop ik dat er dan meer mensen op tv langs willen komen, want nu wil niemand meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wilfred Genee blij met winnen JFK Greatest Man-prijs

In het persbericht laat de presentator weten dat het maken van een radioshow een grote droom van hem is: “Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat ‘Veronica Inside’ vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is."

Wilfred Genee is al jarenlang een bekend gezicht in de radio- en televisiewereld. Zo werkte hij al voor verschillende sportprogramma's en is hij sinds 2002 de vaste presentator van de populaire voetbaltalkshow VI. Rick en Niels vormden meer dan twintig jaar een drie-eenheid met Edwin Evers.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jarige Wilfred Genee wordt verrast door de VI-mannen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!